Bazén aj zimný štadión sú otvorené aj pre verejnosť

23.01.2013 Prešov

Na voľnočasové aktivity môžu obyvatelia mesta využiť aj mestské bazény a zimný štadión. Tu sú hodiny, kedy sú obidve miesta otvorené aj pre širokú verejnosť.

Mestské bazény Delfín a Šťuka od nového roka zmenili prevádzkovateľa. Sú nimi základné školy, kde tieto bazény sídlia, teda Základná škola na ulici Mirka Nešpora a Základná škola na ulici Májové námestie. Mestský bazén Delfín na ZŠ Májové námestie momentálne nie je v prevádzke. Mestský bazén Šťuka je v prevádzke a využívať ho môže aj verejnosť. Na základe dohody mesta Prešov a Základnej školy na ulici Mirka Nešpora je dokonca možné uplatniť nevyčerpané vstupy z pernamentiek na vstup do bazéna až do vyčerpania ich platnosti, teda do marca 2013. Hodiny určené pre verejnosť v bazéne Šťuka sú v tabuľke.

Rovnako môže verejnosť využiť na voľnočasové aktivity okrem bazéna aj zimný štadión, ktorý tiež ponúka pre obyvateľov mesta možnosť verejného korčuľovania. Na konci tohto týždňa, teda 26. a 27. januára, bude verejné korčuľovanie na prešovskom zimnom štadióne možné v termínoch: sobota (26. 1. 2013) od 21:45 a nedeľa (27. 1. 2013) od 16:30. Na sobotný večer je dokonca pripravená aj zaujímavá akcia nielen pre milovníkov ľadu ale aj tanca, Disco na ľade.

Jana Jurčišinová
 

Vyberte región

mark